Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, despre posibilitatea ca Tăriceanu să-i ia locul lui Iohannis: 'Doamne, păzește și ai grijă de noi! Ar fi un dezastru chiar și oră, dar 30 de zile'

Inquam Photos / Octav Ganea
Calin Popescu Tariceanu

Rareș Bogdan, ales europarlamentar pe listele PNL, a comentat, la o emisiune de la B1 TV, despre posibilitatea ca actualul președinte Klaus Iohannis să fie numit în fruntea Consiliului European, iar în locul său să vină interimar președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Silviu Mănăstire dezvăluie cum și-au încasat ‘șmecheri de la USR’ bani de la stat! Cazul președintelui care ‘își căpușează partidul’

"Doamne Ferește, spun de trei ori. Doamne păzește și ai grijă de noi. Ar fi un dezastru chiar și oră, dar 30 de zile. Acesta și-a pierdut de mult uzul rațiunii și ar fi un pericol pentru România. Sper să nu se întâmple acest lucru, ca Tăriceanu să aibă în mână ștampilele de la Cotroceni și semnătura de președinte interimar.

Citește și: Victor Ciutacu sare în apărarea lui Liviu Dragnea! Mesaj dur pentru liderii politici .

Domnul Iohannis ar ajunge acolo, doar dacă îl clonăm. Noi îl vrem președintele României. Domnia sa a ales, foarte simplu, să continue mandatul de președinte la Cotroceni", a precizat Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.