Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Pop(PNL): Puteți decide dacă Sibiul rămâne un oraș atractiv și primitor sau Sibiul devine un

 

Un vot dat într-o zi marchează viitorul unei comunități pentru patru ani. Acesta este semnalul transmis sibienilor de către candidatul PNL la Primăria Sibiu, Răzvan Pop, sfătuindu-i pe sibieni să-și cântărească foarte bine votul din 5 iunie.
”În 5 iunie aveți șansa să contribuiți la un viitor în creștere pentru orașul și județul nostru! Este un moment de răscruce, în care dumneavoastră, sibienii, aveți rolul principal. Puteți decide dacă Sibiul rămâne un oraș atractiv și primitor sau Sibiul devine un oraș de anvergură, dezvoltat până în ultimul cartier. Sibiul chiar poate deveni un pol de dezvoltare pentru toată Transilvania! Nu-i lăsați pe alții să hotărască pentru dumneavoastră! Aveți un drept, dar și o responsabilitate de cetățean, pentru copiii noștri. Împreună putem face ca vocea noastră să conteze! Stă în ștampila noastră să facem un Sibiu metropolitan: un oraș mare, care să aibă puterea de a atrage investitori. Stă în votul nostru să facem un Sibiu mai verde, un loc în care copiii noștri să crească armonios”, susține președintele organizației municipale a PNL Sibiu.
Răzvan Pop spune că echipa PNL Sibiu are soluții concrete, viabile, pentru problemele orașului.
content-image
”Am identificat toate problemele sibienilor din fiecare zonă a orașului în parte și știm ce avem de făcut. Vă rugam să ne dați posibilitatea de a face rânduială în orașul nostru până în ultimul colțișor.  Agenda noastră este completată cu proiectele dumneavoastră pentru oraș. Suntem pregătiți să facem administrație bună și în interesul dumneavoastră! Avem însă nevoie de votul dumneavoastră pentru ca planurile noastre să vă servească!”, spune candidatul PNL.
”În 5 iunie puteți decide! Mergeți la vot! Hotărâți cum vreți să arate orașul nostru! Nu ezitați! VOTATI PENTRU Dumneavoastră! Dați SIBIUL PE MÂINI BUNE!”, este îndemnul candidatului PNL, Răzvan Pop.

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.