Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica tăioasă a lui Victor Ponta, după ce a fost numit 'terorist politic' de către Gabriela Firea

sursa FOTO: Inquam
ponta firea

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, marți, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, după ce prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a afirmat că el și  Robert Negoiță sunt „teroriști politici” care încearcă „să îngroape PSD” și social-democrații nu trebuie să negocieze nimic cu acești „asasini” politici, că mai simplu decât să te uiți în oglină este să cauți alți vinovați pentru propriile înfrângeri.

„Eu sunt PRO Romania. De ce a pierdut PSD alegerile este problema lor.

Multi inventeaza vinovati pentru infrangerile lor, le este mai simplu decat sa se uite in oglinda si sa vada ciocoismul, aroganta, bogatia nejustificata, egoism, obsesii, campanii murdare la adresa contracandidatilor, milioane de euro din bani publici aruncati doar pentru denigrarea adversarilor, traficul si poluarea sufocante, coruptia si incompetenta promovate timp de 4 ani, scandalurile neintrerupte si epuizante, ideea ca banii si tupeul sunt de ajuns samd!

Daca Doamna Firea are un conflict de rezolvat cu Robert Negoita (eu nu am fost la PSD si nu am nicio discutie de revenit in PSD) sa o poarte fara mine, dar politic vorbind,  alegatorii l-au ales primar pe Robert Negoita si nu au mai ales-o pe Gabriela Firea. Restul e mai putin important”,  a declarat Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.