Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Republica Moldova și Emiratele Arabe Unite își vor intensifica relațiile comercial. Se deschid noi oportunități pentru producătorii de carne

wikipedia.org
oi lana miei

Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a avut la New York o întrevedere cu ministrul de stat al Emiratelor Arabe Unite, Khalifa Shaheen Almarar, relatează MOLDPRES.

Biroul de presă al MAEIE a comunicat agenției că oficialii au vorbit despre intensificarea relațiilor comercial-economice, inclusiv prin prisma atragerii investițiilor emiriene în economia națională.

„Am apreciat includerea recentă a Republicii Moldova în lista statelor acceptate pentru importul de carne în Emiratele Arabe Unite. Astfel, se deschid noi oportunități pentru producătorii de carne din Moldova pentru diversificarea piețelor de export – un obiectiv strategic în domeniul diplomației economice a Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene”, a declarat vicepremierul Nicu Popescu după întrevedere.

Ministrul de Externe a salutat organizarea evenimentelor economice din cadrul Expo Dubai 2020, care se va desfășura în perioada 1 octombrie 2021 - 31 martie 2022. Participarea Republicii Moldova la expoziție reprezintă o oportunitate în plus de promovare a imaginii țării pe plan global.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.