Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Negoiță face din sectorul 3 cazemată cu faianță

Robert Negoiță e decis să acopere cu beton fiecare centimetru pătrat de verdeață din sector. A înlocuit gardul viu cu faianță și beton, a înconjurat blocurile cu grilaje. Probabil să nu scape pensionarii votanți din cușcă.

Acum acoperă cu beton singura potecă cu verdeață din fața blocului nostru. Sectorul 3 începe să arate a cazemată acoperită cu faianță roz și vernil. Poate să declanșeze Putin al treilea război mondial, noi, ăștia din sectorul 3, suntem betonați și protejați în cuiburile de mitralieră în care se transformă orice fâșie de verdeață din sector. Nu faianțar a fost Robert Negoiță înainte de a fi pesedist și primar al sectorului 3?

Uite, n-ar strica un proiect pe bani europeni prin care să se predea botanică și un pic de urbanism de secol XXI faianțarilor. Să nu mai avem surprize pe viitor, când unul dintre ei va ajunge pesedist și primar.

Sau, și mai simplu, să nu mai votăm pesediști și faianțari depășiți de situație. Ok, vrei să fii primar, te duci în Orășelul Cocalarilor cu Trening cu Dungi și Pantofi cu Cioc, nu într-o capitală presupus europeană, așa cum e Bucureștiul.

Poate că Negoiță are un văr care vinde ciment, grilaje și pavaj. Nu mai bine îl convingem pe vărul respectiv să vândă pomișori, gard viu și gazon? Cât mai repede, până nu ne trage Robert pe toți în grilaje, faianță și beton. Încă un mandat și o să ne alerge betonierele prin sector ca-n filmele cu roboți criminali și transformers.

În cinci ani sectorul 3 o să fie la fel de frumos ca wc-ul de la Auchan. Gresie, faianță, culori vii, ceva deosebit. Nu ne mai lipsesc decât bibelourile, florile de plastic și tapetul ca să trecem la următorul nivel după wc de Auchan: casă cu turnulețe.

Și totuși, sectorul 3 poate e populat și cu oameni civilizați, nu doar cu cocalari care n-au avut suficient beton și faianță când erau mici.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.