Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rovana Plumb prezice scandal la mitingul PSD din Târgoviște: Gruparea de gherilă ne urmărește peste tot. Probabil vor veni și mâine

rovana plumb

Candidatul care deschide lista PSD la europarlamentare, Rovana Plumb, a declarat sâmbătă, la Realitatea TV, că se așteaptă ca la mitingul PSD din Târgoviște, care va avea loc duminică, să fie proteste împotriva social-democraților.

„Nu ma asteptam ca dupa 30 de ani de democratie pe care vrem sa o consolidam si in care sunt de acord cu orice manifestare si opinie a celor care au parari contrare sa se ajunga la acest limbaj. La fata locului nu este o atmosfera care sa te faca sa te simti bine. Sincer, cred ca aceste violente nu fac bine intregii societati”, a spus Plumb.

„Ne-a urmarit gruparea de gherilă peste tot. Nu stiu ce va fi maine. Am vazut mai multe persaane care nu fac altceva decat sa tipe, sa urle, sa dea cu pumnii. Probabil ca si maine vor veni. In lipsa de argumente, vedeti, incepem sa facem politica cu pumnii”, a adăugat Rovana Plumb, lider al PSD Dâmbovița.

Social-democrații așteaptă, duminică, 30.000 de participanți la mitingul PSD din Târgoviște.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.