Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a cerut demiterea ministrului de finanțe Anca Dana Dragu

 
Domnule Premier,
	La votul de învestitură a guvernului pe care îl conduceți, în calitate de premier, din data de 17 noiembrie 2015, am votat împotrivă, motivând votul pe faptul că acest guvern este unul al trădării naționale. 
	Nu a trecut de atunci

Acesta să fie oare adevăratul motiv al linșajului mediatic din ultimele 48 de ore al senatoarei Cristiana Anghel?!

Citez din interpelarea înregistrată pe 8 decembrie 2015:

"Domnule Premier,

La votul de învestitură a guvernului pe care îl conduceți, în calitate de premier, din data de 17 noiembrie 2015, am votat împotrivă, motivând votul pe faptul că acest guvern este unul al trădării naționale.

Nu a trecut de atunci nici o lună și temerile (convingerile ) mele sunt deja confirmate.

Ministrul de finanțe, Anca Dana Dragu, dovedește o crasă lipsă de bun simț prin neînțelegerea misiunii sale în România, în calitate de ministru al Guvernului României.

Declarațiile domniei sale referitor la mărirea salariului minim pe economie sunt scandaloase, mincinoase în raport de datele reale ale bugetului și jignitoare la adresa poporului român care, deocamdată, o remunerează și în slujba căruia ar trebui să înțeleagă, se află. Se pare că doamna nu se poate desprinde de atitudinea de slugă la stăpân străin.

Se pare că dumneaei nu înțelege că România este un stat independent și suveran deși a depus un jurământ de credință cu mâna pe Constituția care, la art. 47, garantează cetățenilor un trai decent. Citez: "Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică și de protecție socială, de natură să asigure cetățenilor un nivel de trai decent."

Vă cer, domnule premier, vehement, demiterea (remanierea) acestei persoane din înalta funcție în care a fost învestită doar printr-o întâmplare nefericită.

Vă solicit, de asemenea, să-mi remiteți raportul domnului Philip Alston depus la Guvern, la finalul misiunii pe care a avut-o în România.

Cristiana-Irina Anghel

senator în slujba poporului român

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.