Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL și ACUZAȚII GRAVE între judecătorii CCR, chiar înainte de publicarea motivării revocării Laurei Codruța Kovesi: Liviu Stanciu spune că NU s-a discutat

livia stanciu klaus iohannis

Scandalul din politică s-a mutat între judecătorii Curții Constituționale! Magistrații au ajuns să se certe între ei și să lanseze acuzații grave. Totul a degenerat după ce Valer Dorneanu, președintele CCR, a spus că adresele trimise către organismele internaționale, după atacurile la adresa Curții în urma obligării președintelui Klaus Iohannis să o revoce pe Laura Codruța Kovesi, au fost luat în unanimitate de voturi, adică toți magistrații constituționali, cei 9, au fost de acord.

Însă, judecătoarea Livia Stanciu spune nu a semnat adresele trimise Secretarului General al Consiliului Europei, Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept (Comisia de la Veneția) și Presedintelui Conferinței Curților Constituționale Europene.

Citește și: Acuzații incredibile făcute de omul lui Ponta: Legătura dintre Dragnea și ”Statul Paralel”

"Nu am semnat aceste adrese, avand in vedere ca ele au un continut diferit fata de ce s-a discutat in sedinta Curtii din 5 iunie", a precizat Livia Stanciu, pentru Ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.