Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în studioul Antena 3 după conferința șefei DNA! Mihai Gâdea, către un invitat: 'Pupați-o, dom`ne, în c...pe Kovesi' / VIDEO

captura TV
mihai gadea
Scandal în platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, între moderatorul Mihai Gâdea și Ionel Dancă, membru al PNL. Scandalul a escaladat din cauza opiniilor total opuse despre discursul avut de Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, informează EVZ.

Laura Codruța Kovesi a afirmat că ”nu am dovada că vreunul din procurorii de la Ploieşti şi-a îndeplinit necorespunzător atribuţiile de serviciu”.

”Domnule Dancă, nu înțelegeți nimic!” au fost acuzațiile invitaților din platou. ”N-ați înțeles nimic” a întărit și deputata PSD Andreea Cosma. Situația a devenit și mai tensionată în momentul în care Mihai Gâdea s-a dus lângă Dancă să-și impună punctual de vedere.

”Domnule Dancă, încerc să vă explic așa de la om la om, domnule Dancă nu e vorba despre oameni, e vorba de magistrați, înțelegeți treaba asta?” i-a spus Mihai Gâdea lui Ionel Dancă.

Pleșoianu, critici DURE la adresa jurnaliștilor prezenți la conferința lui Kovesi: 'Și-au dat măsura supremă a servilismului și/sau a prostiei monumentale'

”Domnule Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereți ca pentru un polițist pedofil să plece ministrul de Interne? De ce?” a întrebat Ionel Dancă. ”Cum de ce?” a continuat Mihai Gâdea.

Pavel Abraham se auzea strigând: ”Haideți, nu transferați discuția în altă parte!”. ”Așa faceți și acum, de ce să plece șeful unei instituții pentru că un Portocală face probe cu tigăi?” a strigat Ionel Dancă.

Mihai Gâdea i-a replicat lui Ionel Dancă: ”Pupați-o, dom`ne, în c... pe Kovesi!”. ”Nu, domnu` Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi”, a continuat Ionel Dancă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.