Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE HALUCINANTE Supărat că a fost părăsit, un tânăr de 17 ani le-a bătut pe fosta prietenă şi pe mama acesteia

Un tânăr în vârstă de 17 ani din judeţul Argeş a fost plasat sub control judiciar, joi, după ce a fost reclamat că le-a agresat pe fosta sa prietenă şi pe mama acesteia, în timp ce mergeau pe stradă. Tânărul era supărat că prietena sa îl părăsise, a urmărit-o şi a luat-o la palme, iar când mama ei a intervenit, a agresat-o şi pe aceasta, anunță news.ro.

Conform datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Argeş, incidentul a avut loc marţi după-amiază, pe o stradă din municipiul Piteşti, iar poliţiştii au primit plângere cu privite la această faptă în cursul zilei de miercuri.

Tânăra agresată este fosta sa prietenă şi are 16 ani. Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că fata îl părăsise şi, nemulţumit, acesta a urmărit-o pe stradă, s-a luat la ceară cu aceasta şi a început să o pălmuiască. Atunci când mama fetei, care mergea cu câţiva paşi înainte acesteia, a intervenit, adolescentul a agresat-o şi pe aceasta.

Întreaga scenă a avut loc în faţa mai multor martori care au şi fost audiaţi de către poliţiştii Secţiei Găvana.

”În seara zilei de 4 august a.c., după administrarea probatoriului, minorul în cauză, de 17 ani, din Piteşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Minorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, cu interdicţia de a se apropia şi de a lua legătura cu persoanele vătămate”, a transmis, joi după-amiază, IPJ Argeş.

El este cercetat pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.