Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serghei Lavrov nimicește SUA: Washington-ul folosește un concept de ordine mondială bazat pe reguli care sunt de natură neocolonială

TASS
serghei lavrov

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat că Occidentul colectiv nu va abandona cursul de dominare a întregii lumi, relatează Serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, potrivit Agenţiei de presă RIA NOVOSTI. Occidentul nu va renunţa la cursul privind soluționarea problemelor propriei sale dezvoltări, în detrimentul intereselor altora, consideră ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, potrivit agenţiei, notează Rador.

Ministrul rus a evaluat situația cu privire la activitățile Washingtonului, în cadrul celei de-a 18-a reuniuni a Conferinței șefilor agențiilor de securitate și serviciilor de informații din statele membre ale Comunităţii Statelor Independente, CSI. Potrivit șefului diplomaţiei ruse, politica actuală a Occidentului este acum de o natură neocolonială mai mult ca orivcând, provocând prejudicii altor țări. Washington-ul folosește un concept de ordine mondială bazat pe reguli care sunt de natură neocolonială și implică împărțirea lumii pe principiile unui grup select...'', a mai spus Lavrov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.