Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soarta meciului CSU Craiova cu Astra revine LPF, spune Cârțu - 'De aia eşti pus acolo, că te apelează lumea dom preşedinte, jupânu sau nu ştiu cum'

google
sorin cartu

Preşedintele CS Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a declarat, joi, că responsabilitatea găsirii unei soluţii în ceea ce priveşte soarta meciului cu Astra Giurgiu îi revine conducerii LPF, nu Adunării Generale a ligii.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

"DSP Giurgiu şi LPF-ul să-şi asume responsabilităţile. Ce se întâmplă dacă cineva de la Astra  e în incubaţie şi jucăm şi opreşte meciul cu CFR? Cine îşi asumă responsabilităţile?

Responsabilităţile nu sunt ale noastre. Cine conduce trebuie întotdeauna să-şi ia responsabilităţile. De aia sunt puşi acolo. Nu să vină... Ei conduc.

Citește și: Secretul 'BUNĂSTĂRII' agenților pe sub nasul cărora a trecut cocaina pierdută în Marea Neagră - Unul făcea până la 80.000 de lei din jocuri de noroc

Ce, să vină alţii după aia să voteze, să spune cum doresc? Nu, domne, eşti acolo şi decide! Că fac 18 sau 16 echipe, că înterup meciuri, că dau 3-0, că nu dau 3-0.

De aia eşti pus acolo, că te apelează lumea , sau nu ştiu cum, să iei decizii. Eu nu te-am ales pe tine o dată ca pe urmă să ne chemi iar la discuţii.

Citește și: Ancheta colosală a drogurilor pierdute în mare a COSTAT statul român 3,5 milioane de lei - Bunurile găsite de anchetatori pentru valorificare

Mergem pe ideea că cine e pus în capul trebii să conducă pe ideile lui. Am zis că are idei novatoare, că e deştept şi să decidă. Care e vina noastră în această situaţie?

Avem noi vină că se joacă sau nu se joacă meciul? De ce nu au pus meciul luni sau marţi, când a jucat şi CFR-ul? Dacă era marţi, numai era băiatul bolnav.

Citește și: DIICOT este pe urma 'SPONSORILOR' fostului ofițer SRI fugar, Daniel Dragomir - Aceștia pot face parte din sfera POLITICĂ, de afaceri sau alte medii 'la putere'

E vina noastră că meciul a fost pus miercuri? Noi ne conformăm la ceea ce se întâmplă. De ce trebuia să ajungem pe 3 august, de ce nu se joacă finala cupei pe 3 august?

Erau doar două echipe împlicate, nu şase echipe. Noi nu avem un mare avantaj, ne va lipsi ritmul de joc dacă nu se joacă partida asta, cu Astra.

Citește și: CEO-ul Black Cube l-a 'PROBAT' ca pe începători pe ex-colonelul Dragomir - Deși expert în manipularea grupurilor de crimă, a picat pe ambientalele israeliene

Sunt mai avantajaţi CFR-ul, chiar dacă joacă trei meciuri în şapte zile, că se pregătesc prin jocuri şi întotdeauna forma sportivă şi starea de concurs ţi-o iei mai bine din jocuri, decât din antrenamente.

Sa ia decizii, nu avem jupâni la ligă, la DSP! Să se ducă să-şi facă analizele la Cluj, ăştia de la Astra, să treacă prin DSP Cluj", a declarat Cârţu, la Pro X.

Citește și: Profilul DIICOT al fostului șef al BAD Jandarmeriei care delapida nestingherit unitatea - Urmărea doar satisfacerea interesului personal, îndatora moral oamenii

El exclude posibilitatea ca meciul cu Astra să se joace sâmbătă: "Am citit o aberaţie, că să ne testăm vineri şi să jucăm sâmbătă.

Păi noi suntem calul de experienţă, de bătaie să jucăm noi sâmbătă cu Astra şi jucăm şi luni finala campionatului? Ai 48 de ore să joci celălalt meci, de unde treaba asta?

Citește și: Fost șef de la vârful Jandarmeriei EXECUTAT SILIT de 'vătaful' Corcodel pentru un 'un împrumut' - Cum îi ținea șeful BAD la degetul mic pe mai marii IGJR

De unde e aberaţia asta? Cum să faci aşa ceva? Păi ce, noi suntem bătaia de joc a campioantului sau cum? Cum poate să gândescă cineva aşa ceva? Să ne prejudiciezi nouă... Dar de ce nu pui şi CFR-ul să joace sâmbătă?"

Mijlocaşul croat al echipei Astra Giurgiu, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, astfel că meciul programat miercuri, de la 21.30, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I, cu CS Universitatea Craiova a fost amânat.

Citește și: Curajul NEBUN al unui subordonat al 'vătafului' de la BAD a Jandarmeriei - A notat în REGISTRU PARALEL toată motorina sustrasă pentru ferma lui Marian Corcodel

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.