Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soțul vicepremierului Sevil Shhaideh a ajuns șef în Guvern: CONTROVERSE în jurul acestuia

inquamphotos.com / Octav Ganea
sevil shhaideh

Vicepremierul și ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, este unul dintre cei mai puternici oameni din România. Mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, Shhaideh deține pixul magic prin care ajung banii la administrația locală, ceea ce o face un om extrem de respectat în PSD.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Sfânta Maria Mare: ce nu ai voie să faci. Marea GREȘEALĂ care trebuie evitată

Citește și: Jurnalist celebru, mesaj DEVASTATOR pentru ANAF: 'Sclavilor!'

Atâta putere nu putea să vină fără avantaje. Soțul vicepremierului Sevil Shhaideh, Akram Shhaideh, a fost numit în funcția de director de cabinet în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Acesta ar lucra cu Alexandru Dănuț Potor, fostul președinte al Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România. La rândul său, Akram Shhaideh a fost angajat la RAJA Constanța, cel mai mare operator public regional din România în domeniul alimentării populaţiei cu apă potabilă și al epurării apelor uzate.

Întrebat în ce condiții lucrează cu soțul lui Sevil Shhaideh,  Alexandru Dănuţ Potor, care ar fi fost propulsat de PSD în funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a declarat că nu poate să ofere informații despre natura acestei colaborări.

„Nu pot să spun cum colaborez cu domnul Shhaideh, eu îmi fac datoria din punct de vedere instituţional, colaborez cu toată lumea… Că lumea stă să analizeze punct cu punct cine este angajat garantez că nu ăsta este interesul meu şi încerc să rămân în limitele normalităţii.”, le-a spus secretarul de stat  în Ministerul Agriculturii, Alexandru Dănuț Potor, jurnaliștilor de la InfoIalomița.ro.

Numele lui Akram Shhaideh a fost invocat foarte mult în spațiul public în decembrie 2016, atunci când Sevil Shhaideh a fost propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru.

Akram Shhaideh este bănuit că ar fi un apropiat al regimului lui Bashar al-Assad, din Siria. Presa a speculat că această legătură a lui Akram Shhaideh i-ar fi barat soției sale drumul către scaunul de prim-ministru. La mometul anunțului, președintele Klaus Iohannis a invocat vulnerabilități la adresa siguranței naționale.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.