Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacol de Colinde si Folclor la Londra Marea Britanie

5dec15londra

Romani din Londra invitati la editia a - II- a la Spectacolul de Colinde si Folclor la Londra Marea Britanie sambata 5 decembrie 2015.

content-image

O calatorie muzicala prin folclorul romanesc". Va invitam pe toti, sa sarbatorim impreuna bucuria sfintelor sarbatori de Craciun si Ziua Nationala a Romaniei, alaturi de artisti indragiti ,interpreti si instrumentisti iscusiti ai folclorului romanesc, avand-o ca invitat special anul acesta, pe dna Mioara Velicu se arata pe Romanian Arts and Folklore Association

Observ ca organizatori evenimentului au anuntat si in media din Regatul Unit, iar in social media gasiti mai multe detali pe evenimentul creat aici de: Romanian Arts and Folklore Association impreuna cu prietenii nostrii va invita sa sarbatorim ajunul sarbatorii Sf Nicolae, printr-un spectacol folcloric de exceptie plin de originalitate, culoare si voie buna.

Trei generatii ale folclorului romanesc isi dau intalnire pentru a aduce in fata dumneavoastra folclor si colinde autentice. Momente orchestrale, duete si recitaluri de exceptie intr-un spectacol autentic romanesc ce isi deschide portile publicului larg si va invita intr-o calatorie muzicala prin toate zonele etno-folclorice ale Romaniei, inclusiv Basarabia.

Romanian Folklore Fest Editia a - II- a va da intalnire cu peste 10 solisti si artisti ai folclorului romanesc, instrumentisti iscusiti si multe alte surprize, intr-o editie de sarbatoare.

Sunt prezenti multi artisti si interpreti de renume

Mioara Velicu invitata în recital la Romanian Folklore Fest 2015! O ediție ce sărbătorește folclorul autentic romanesc și bucuria sărbătorilor de Crăciun.

Va așteptăm cu gând bun și bucurie!

"Din Ardeal până-n Banat, cântecul îl duc cu drag"

SAMBATA 5 DECEMBRIE, ADINA ROȘCA ȘI CĂTĂLIN DOINAS va aduc colindele și cântecele ardelenești, la Romanian Folklore Fest ediția a- II - a , un spectacol ce sărbătorește Ziua Națională și Sărbătorile de iarna la Londra, alături de Orchestra Profesionista "Tara Barsei" din Brașov.

Fi alături de noi pentru a simți românește la unison!

"Deschide nana usa, c-am pornit cu colinda!"

SAMBATA 5 DECEMBRIE interpreta ROBERTA CRINTEA va aduce cântecul bănățean și gorjean pe scena Romanian Folklore Fest ediția a -II -a. Alături îndrăgiți interpreți, se va alătură unei ediții ce va întregi zone ale folclorului romanesc, prin colinde, șlagăre și multe alte surprize muzicale.

" Canta cucu' bata-l vina, de rasuna-n Bucovina"

Va invitam Sâmbăta 5 Decembrie 2015 la Romanian Folklore Fest ediția II, alături de ANDREEA HAISAN, o bucovineanca desăvârșită, împreună cu ceilalți invitați ai acestei ediții, pentru a sărbătorii împreună 1 Decembrie și Sărbătorile Craciunului, prin cântec si colinde românești.

Maramuresul rasuna la Romanian Folklore Fest alaturi de PAUL ANANIE, un tanar reprezentant al folclorului romanesc.

Iulia Mihai va incanta publicul la cea de a doua editie Romanian Folklore Fest

Romanian Folklore Fest 5 Decembrie 2015 - O noua editie plina de culoare, originalitate si emotie

Va asteptam pe toti Sambata, 5 Decembrie 2015, la St Marylebone Church (Baker Street), sa sarbatorim cea de a doua editie Romanian Folklore Fest prin colinde si slagare populare, intr-un spectacol de exceptie .

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.