Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester cere 85 de milioane de euro pentru Romelu Lukaku: Suma i-a întristat pe cei de la Inter Milano, care îl doreau pe atacant

www.biletu-zilei.com
Romelu Lukaku

Inter Milano este mai hotărâtă ca niciodată să transfere un nou atacant în locul lui Mauro Icardi (26 de ani), care se presupune că va părăsi echipa în această vară, potrivit Mediafax.

Citește și: Gabriela Firea a luat decizia: Voi candida

Oficialii clubului italian s-au deplasat la Manchester, pentru a discuta aspectele financiare ale transferului lui Romelu Lukaku (26 de ani). Fotbalistul şi-a dat deja acordul, iar englezii urmează să discute acum cu cei de la Inter suma mutării. Potrivit Corriere dello Sport, sumele diferă. Inter este gata să ofere până la 60 de milioane de euro + bonusuri, în timp ce Manchester United nu îl cedează pentru mai puţin de 85 de milioane de euro. Italienii cer aproximativ aceeaşi sumă pentru Icardi, astfel că suma plătită de o eventuală echipă pentru argentinian, ar putea să fie redirecţionată către Manchester United.

Citește și: Lovitură pentru Klaus Iohannis! Decizie atomică a CCR

"E un lucru bun că Antonio Conte a mers la Inter, pentru mine este cel mai bun antrenor din lume. Ştiu că va fi o vară lungă şi agitată, trebuie să aştept, însă am luat deja decizia, pe care nu o pot comunica însă public din respect pentru contractul pe care îl mai am cu Manchester United", spunea Lukaku după ce Conte a fost numit antrenorul Interului. Rupel Boom, KFC Wintam, Lierse SK şi Anderlecht sunt cluburile pe la care a trecut belgianul în perioada junioratului. Acesta a plecat din Belgia la Chelsea în 2011, pentru 15 milioane de euro, iar în cariera sa a mai trecut pe la West Brom şi Everton. 15 goluri şi patru pase decisive în 45 de partide sunt cifrele lui Lukaku în sezonul trecut la Manchester United, în toate competiţiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.