Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie la Mangalia: o fetiţă în vârstă de doar doi ani şi şapte luni a murit, după ce a căzut pe fereastră de la etajul al treilea al unui bloc

Digi 24
ambulanta

O fetiţă în vârstă de doi ani şi şapte luni a murit, vineri după-amiază, după ce a căzut pe fereastră, de la etajul al treilea al unui bloc din Mangalia. Ea a fost transportată la spitalul din localitate, unde a decedat, relatează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, vineri după-amiază, la Mangalia, după ce un copil a căzut de la etaj. Acolo s-au deplasat un echipaj de ambulanţă, un SMURD B şi elicopterul SMURD.

Copilul se afla în stare critică, a intrat în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. Victima a fost transportată în curs de resuscitare la Spitalul Municipal Mangalia, acolo a fost continuat protocolul, dar copilul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Din primele informaţii ale anchetatorilor, fetiţa avea doi ani şi şapte luni şi era acasă cu mama ei, când a căzut pe fereastra de la bucătărie.

Citește și: Judecătoarea Evelina Oprina își anunță candidatura la președinția CSM - Reacție la scandalul dosarului penal clasat de SIIJ

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.