Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a avertizat-o pe Maia Sandu că va fi DEMISĂ: 'I-am zis că, dacă nu îl dă jos pe Igor Dodon, o va da el jos pe ea'

captură video
Traian Basescu multime

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, la B1 TV, că a avertizat-o pe Maia Sandu, fostul premier al Republicii Moldova, demisă prin moțiune de cenzură zilele trecute, că va pierde, dacă nu se va lupta cu președintele Igor Dodon.

"Am discutat cu Maia Sandu, acum o lună la Bruxelles, si am avertizat-o că, dacă nu îl dă jos pe Igor Dodon, o va da el jos pe ea. I-am spus să schimbe alianța.

Plahotniuc nu mai e în Republica Moldova, e pe plajă la Miami. Fostul partid al lui Plahotniuc nu mai are nici o legăturp cu mentorul lui. Și iată-, că am avut dreptate", a declarat fostul pre;edinte Traian B[sescu.

Vezi si: SURSE Meleșcanu se întronează șef de partid: forțe noi pentru Viorica Dăncilă în turul 2 la prezidențiale. .

Guvernul condus de Maia Sandu, preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate ce formează împreună cu Platforma Demnitate şi Adevăr condusă de Andrei Năstase Blocul electoral ACUM, a fost demis în cadrul şedinţei de marţi, 12 noiembrie, a Parlamentului de la Chişinău. Majoritatea voturilor a fost asigurată de fracţiunile Partidului Socialiştilor (PSRM) şi Partidului Democrat (PDM). Pentru moţiune au votat 63 de deputaţi, fiind necesare cel puţin 51 de voturi. Reprezentanţii Partidului Şor s-au abţinut de la vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.