Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu: În România oamenii merg la biserică să se roage. Trebuie să protejăm acest lucru. În Occident bisericile sunt goale, moscheile sunt pline

romaniatv.net
traian basescu nervos

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, acum președinte de onoare al PMP (Partidul Mișcarea Populară) susține că românii trebuie lăsați să meargă la biserici și în pelerinaje. El spune că România a rămas un pilon al creștinismului deoarece în Occident bisericile sunt tot mai goale și din spate vin tare moscheile care sunt tot mai pline și fac tot mai mulți prozeliți.

Vezi și: Președintele Academiei intervine în SCANDALUL dintre autorități și credincioși: 'Unitatea românilor s-a făcut prin poporul condus de 'preoți cu crucea-n mână'

Traian Băsescu susține că pelerinajele trebuie lăsate să se desfășoare și să se ia toate măsurile de siguranță pentru ca să fie protejată și sănătatea publică:

“Pelerinajele trebuie lăsate să se desfășoare, cu respectarea măsurilor de siguranță, pentru că sănătatea e cea mai importantă. În vreme ce în Occident, bisericile sunt destul de goale, la o competiție cu moscheile, care fac tot mai mult prozeliți, la noi, oamenii vor să meargă  să se roage. Din acest punct de vedere, România e un pilon de creștinătate, care nu trebuie zdruncinat, dimpotrivă: trebuie consolidat!”, a spus fostul președinte în dialog cu Robert Turcescu la PMP TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.