Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa britanică Coldplay ar putea lansa un album 'experimental' în luna noiembrie

radiovacanta.ro
Coldplay

Trupa britanică Coldplay ar putea lansa un album "experimental" în luna noiembrie, primul din ultimii patru ani, după "A Head Full Of Dreams", ce va fi urmat de o versiune de studio oficială și de un turneu în 2020, potrivit unei surse citate de contactmusic.net, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unei surse apropiate grupului muzical, albumul experimental va fi urmat de o versiune oficială anul viitor.

"Primul album reprezintă latura mai experimentală Coldplay. Probabil că nu vor porni în turneu până în 2020, când va fi lansat următorul", a declarat o sursă pentru publicația Daily Star.

Înainte de a produce "A Head Full Of Dreams", trupa Coldplay a lansat albumul de studio "Ghost Stories", în anul 2014, ce se presupune că a fost inspirat de despărțirea solistului Chris Martin de actrița Gwyneth Paltrow.

Citește și: Atenție! Legea construcțiilor ar putea fi modificată

În luna aprilie, au existat informații potrivit cărora membri formației Will Champion și Jonny Buckland au înregistrat o piesă intitulată "Conscious Pilot".

Totodată, regizorul filmului documentar "Coldplay: A Head Full of Dreams", Mat Whitecross, a sugerat că trupa pregătește un material pentru anul viitor.

"Și-au luat un an sabatic. Nu au mai făcut asta până acum: nu știu dacă putem spune despre Chris că este dependent de muncă, pentru că iubește ceea ce face; scrie trei, patru cântece pe zi în studio sau în afara lui. Anul acesta, au luat o pauză. Din câte știu, nu au lucrat la nimic, dar au planuri pentru anul viitor", a declarat Mat Whitecross.

Citește și: Îndemn pentru toți PSD-iștii! Rivalul lui Liviu Dragnea, semnal de mobilizare

Trupa rock Coldplay a fost formată în Londra, în 1998, și îi are componență pe solistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi bateristul Will Champion. Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", ce a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Grupul este cunoscut pentru piese precum "In My Place", "The Scientist", "Clocks", "Speed of Sound", "Viva La Vida" și "Paradise". De-a lungul carierei, trupa a primit numeroase distincții, printre care se numără nouă premii Brit, șapte Grammy și șase MTV Video Music Awards.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.