Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucrainenii admit că trebuie să se retragă de tot din Luhansk: Ne atacă din toate direcțiile și riscăm încercuirea (Video)

Euronews
Sievierodonetsk ucraina luhansk bombardament

Guvernatorul regiunii Lugansk din estul Ucrainei, care a căzut aproape complet sub controlul Rusiei, a declarat vineri că este posibil ca forțele armate ucrainene să fie forțate să se retragă din ultimele puncte de rezistență pentru a nu fi capturate, relatează Reuters.

„Rușii nu vor putea captura regiunea Luhansk în zilele următoare, așa cum au prezis analiștii”, a declarat guvernatorul regional Luhansk, Serhiy Gaidai, într-o postare pe serviciul de mesagerie Telegram, referindu-se la orașele aproape înconjurate Sievierodonetsk și Lisichansk.

"Vom avea suficientă putere și resurse pentru a ne apăra. Cu toate acestea, este posibil ca pentru a nu fi înconjurați să fim nevoiți să ne retragem", a spus el.

Anterior, guvernatorul regiunii Luhansk, citându-l pe șeful administrației orașului., a spus că forțele ucrainene sunt angajate într-o „apărare aprigă” a orașului Sievierodonetsk din est, care este înconjurat la două treimi de forțele ruse.

Bombardamentele, care sunt „foarte puternice”, au deteriorat 90% din locuințele din oraș, a adăugat Serhiy Gaidai, citându-l și pe Oleksandr Stryuk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.