Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un coleg o trimite pe Cosette Chichirău la psiholog: 'I-aş sugera să caute sprijin'

cosette chichirau

Deputatei USR Cosette Chichirău i se sugerează să meargă la psiholog, după ultimele evenimente din Parlament, în care a fost protagonistă. Deputatul Marian Cucşa, vicepreşedinte ALDE, susţine protestul deputatului PSD Liviu Pleşoianu cu privire la Chichirău şi o sfătuieşte pe această să caute sprijin.

Vezi şi: Scandal imens în Parlament, după ce Steluța Cătăniciu a fost AMENINȚATĂ de Cosette Chicirău cu 'te aștept la metrou': 'Să se aplice cele mai dure măsuri'

"Ma alatur solicitarii colegului meu pentru ca am asistat la intreaga scena si consider inadmisibil un astfel de comportament. Gestionarea emotiilor, a furiei in speta, tine de ramura psihologiei, acolo unde i-as sugera doamnei Cichirau sa caute sprijin. Parlamentul Romaniei este o institutie de rang superior care are nevoie de oameni echilibrati si cerebrali", scrie Cucşa pe Facebook.

Declaraţia vicepreşedintelui ALDE vine la o zi după ce deputata Steluţa Cătăniciu a afirmat că deputata Cosette Chichirău ar fi ameninţat-o în Parlament, transmiţându-i un "Ne vedem la metrou", în contextul crimei petrecute marţi seara. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.