Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un copil din India a murit după ce a fost bătut de profesorul lui din cauza unei greșeli de ortografie

basilica.ro
elev copil scrie

Un băiat indian de castă inferioară a murit după ce a fost bătut la școală de un profesor, reclamă familia. Se pare că agresiunea s-a produs după ce copilul a greșit la ortografie, potrivit Reuters.

Familia unui adolescent indian din cea mai joasă castă socială hindusă a reclamat faptul că elevul a murit luni după ce a fost bătut cu un băț de un profesor pentru că a făcut o greșeală de ortografie în timpul orei. Poliția a anunțat că a deschis o investigație.

Rudele lui Nikhit Kumar, în vârstă de 15 ani, au declarat că băiatul a fost declarat decedat de către medici în districtul Auriya din nordul statului Uttar Pradesh, la 19 zile după ce profesorul său i-a aplicat pedeapsa corporală în campusul unei școli private, potrivit Mediafax.

„La început, nepotul meu a fost bătut cu brutalitate de către profesor și apoi a fost abuzat, deoarece suntem daliți", a declarat Rishi Kumar, un unchi al băiatului.

Comunitatea Dalit se află pe cea mai joasă treaptă a sistemului indian de caste hinduse. Șeful poliției din districtul Auriya a declarat că familia a înregistrat o plângere penală și că medicii efectuează o autopsie pentru a confirma cauza morții tânărului.

„Poliția încearcă să dea de urma profesorului, deoarece acesta a dispărut", a declarat Charu Nigam, șeful poliției districtuale.

Polițiștii au mai anunțat că susținătorii familiei au aruncat cu pietre asupra unor ofițeri din apropiere și a unei dube de poliție în semn de protest față de moartea băiatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.