Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul din cei mai cunoscuți fermieri din România a explodat: Chesnoiu nu trebuia să își dea demisia

Gov.ro
adrian chesnoiu

Fermierii din România se revoltă după ce ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a demisionat ca gest de onoare după ce DNA a cerut ridicarea imunității parlamentare pentru a fi cercetat într-un dosar ce vivează mai multe concursuri de angajare.

În emisiunea ”Agricultura la Raport”, unul dintre cei mai cunoscuți fermieri din România, Dimitrie Muscă, s-a exprimat cu privire la demisia ministrului Chesnoiu.

”După părerea mea, este ca un sabotaj. (…) Și DNA-ul trebuia să vadă că este îceputul campaniei de recoltare la grâu și cerealele de toamnă. Nu avea voie să se întâmple treaba asta, iar domnul ministru nu trebuia să facă acest gest, trebuia să meargă să discute cu premierul. Dacă este nevinovat, și tind să cred că este nevinovat, prin prisma faptului că s-a pus la dispoziție pentru a fi cercetat. Mânie-poimâine o să vină toți traderii și o să scoată cerealele din țară, nu ne rămâne nici grâu de pâine. Este un sabotaj pe toate liniile. (…) N-a fost cel mai rău ministru, a fost destul de apreciat de către oameni, intenții bune a avut. (…) Premierul nu ar fi trebuit să accepte demisia sub nicio formă, eventual să o amâne până se termină campania”, a spus Dimitrie Muscă în direct la AGRO TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.