Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune: pacientul cu arsuri de la incendiul din Prahova a fost acceptat la celebrul spital AKH Viena

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam pacient terapie intensiva spital medic

Al doilea pacient care are arsuri grave pe o suprafață mare a corpului în urma incendiului de la firma de prelucrare a țițeiului, din județul Prahova, a fost acceptat, marți, la Spitalul AKH Viena, informează Ministerul Sănătății, informează Mediafax.

Ministerul Sănătății a fost informat, cu privire la situația pacienților cu arsuri suferite în incendiul de luni, din localitatea Inotești, județul Prahova, că s-a obținut acceptul spitalului AKH Viena pentru transferul celui de-al doilea pacient la această unitate.

Pentru celălalt pacient, Departamenul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (DSU - MAI) a obținut accept de transfer la Spitalul Militar „Reine Astrid” din Belgia.

Transferul se va face imediat ce va fi posibil și este realizat, conform legii, de către DSU - MAI.

Conform informațiilor transmise, pacientul de 59 de ani are arsuri de grad IIA, IIB și III pe 60% din suprafața corporală. Pacientul de 53 de ani are arsuri de gradul IIA, IIB și III pe 70% din suprafața corporală. Ambii pacienți au arsuri ale căilor aeriene superioare.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Un incendiu violent a izbucnit, luni seara, la o societate care fabrică produse din țiței, în satul Inotești, localitatea Colceag, din județul Prahova. Două persoane au suferit arsuri grave pe 80% din corp. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hala, 3 autoturisme și un autotren.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.