Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu le întoarce oglinda celor care sunt îngrijorați de soarta dozelor de vaccin: 'N-aveți pic de rușine, slugoi parveniți!'

victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu se arată indignat de atitudinea unor gazetari care spun că sunt îngrijorați pentru persoanele în vârstă. Totul a început după ce unele persoane au criticat faptul că unii ziariși au reușit să se vaccineze „De ce să vă luați în piept cu ăia pe care-i slugăriți și care nu-s în stare să se ocupe cum trebuie de marea operațiune strategică?”, se întreabă Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

„Mi se urcă sângele-n cap când citesc pe aici tot soiul de lucrători cu ziua prin presă care se tăvălesc de grija bătrânilor și a bolnavilor cronici neînțepați, chipurile, din cauză că ar intra peste rând diverse categorii speciale de "bugetari privilegiați".

Tăceți dracu', leprelor, noi, ziariștii, suntem la fel de "esențiali" ca ăia pe care voi îi înjurați în timp ce dați năvală la centrele de vaccinare sau după ce v-ați postat deja pozele și certificatele doveditoare.

De ce să vă luați în piept cu ăia pe care-i slugăriți și care nu-s în stare să se ocupe cum trebuie de marea operațiune strategică? Mai bine o dați pe oamenii care au același drept de a se vaccina ca și voi. N-aveți pic de rușine, slugoi parveniți!”, a spus Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.