Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a EXPLODAT după ce PNL a contestat la CCR amânarea plății ratelor românilor: PNL, vânzătorii României

stiripesurse.ro
Ponta Pro Romania

Liderul PRO România, Victor Ponta, a explodat după ce PNL a contestat la CCR două legi promovate de PSD şi adoptate, în 3 aprilie, de Camera Deputaţilor, în calitate de cameră decizională. Ponta acuză PNL că apără anumite bănci, în detrimentul românilor.

"PNL - VANZATORII ROMANIEI !!

Parlamentul a votat vineri Legile privind amanarea ratelor la banci si sprijinul pentru firmele romanesti ( taxe si contributii) si pentru persoanele fizice ( plata utilitatilor) - votul pentru a venit de la ProRomania , PSD, USR, UDMR, Minoritati, PMP , ALDE si neafiliati !

Citește și: VIDEO Jandarmii din Timișoara AU LUAT PE SUS mai mulți rromi care REFUZAU să intre în carantină

Dar Legile nu intra in vigoare - pentru ca VANZATORII Romaniei de la PNL au contestat la CCR legile - si totul se suspenda !

Poate acum v-ati lamurit toti de ce PNL a vrut la Guvernare singuri / de ce au cumparat voturi, au mintit, au furat sa stea lipiti de scaunele de la Guvern - pentru ca ei aveau o MISIUNE - sa protejeze anumite banci si firme internationale impotriva romanilor si a firmelor romanesti!

Din acest motiv Guvernul PNL tot amana, tot schimba, tot retrag proiecte, tot adauga la proiecte, tot amana normele de aplicare, tot adauga proceduri si alte acte birocratice - ca sa traga de timp si sa nu faca nimic de fapt !

Cand vom termina Pandemia de Coronavirus ( cu atatia romani decedati si afectati din cauza faptului ca Guvernul NU a luat masurile necesare) o sa ne trezim o tara cu economia distrusa, cu oameni striviti de datorii la banci si companii de utilitati , cu firmele romanesti bagate in faliment, cu Agricultura si industria alimentara in genunchi ! Sa nu spuneti ca nu ati stiut !" , scrie Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.