Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Scene de coșmar: un avion a luat foc la aterizare. Aproape 400 de oameni erau la bord

avion japonia

Un avion de pasageri a luat foc în timp ce ateriza pe pista aeroportului din capitala Japoniei, Tokyo. Avionul a lovit o aeronavă a Gărzii de Coastă în timp ce se apropia de aeroport și a luat foc în timp ce ateriza, potrivit Reuters, informează Mediafax.

UPDATE 2 ianuarie 2024, ora 13.40: 5 oameni au murit

Cinci membri ai echipajului aeronavei Gărzii de Coastă care a lovit avionul de pasageri pe aeroportul din Tokyo au murit, potrivit Sky News. În interior se afla și a șasea persoană care a supraviețuit, a anunțat anterior Garda de Coastă a Japoniei.

Autoritățile au confirmat faptul că toate persoanele dispărute în urma impactului aerian de pe aeroportul Haneda sunt decedate. Este vorba despre membrii echipajului avionului de mici dimensiuni care s-a ciocnit de aeronava Japan Airlines, potrivit postului public japonez NHK.

Compania Japan Airlines susține că au fost debarcați toți cei 367 de călători plus cei 12 membri ai echipajului,potrivit Sky News.

Garda de Coastă japoneză confirmă faptul că a supraviețuit căpitanul aeronavei care ar fi lovit avionul de pasageri pe aeroportul din Tokyo, potrivit Sky News. În schimb, nu se știe dacă au supraviețuit ceilalți cinci membri ai echipajului.

Aeronava avea șase persoane la bord, dintre care cinci nu sunt găsite, a transmis Garda de Coastă. Aceasta s-a prăbușit și la fața locului se desfășoară o operațiune de căutare și salvare.

Nippon TV susține că avionul este posibil să fi fost implicat într-o coliziune cu o aeronavă a Gărzii de Coastă.

Haneda este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Japonia, în special în timpul sărbătorilor de Anul Nou. Traficul aerian a fost dat peste cap din cauza incidentului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.