Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Alfred Simonis a MĂTURAT pe jos cu Barna: Sunteți un penal, după standardele USR. Firea vă încurcă la aia cu părinte unu, părinte doi

alfred simonis

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, l-a atacat extrem de dur fostul președinte USR Dan Barna, despre care a spus că e un penal, conform standardelor de intergritate promovate de propriul partid.

"Am considerat faptul că USR e atât de mic încât nu merită să mai fie luat în seamă. Doamna Alexandru, am înțeles că PSD și PNL se ceartă. Vă reamintesc că ați fost învestită ministru în guvernul Orban cu voturile PSD. Nu păreați deranjată atunci. Cei de la USR spun că votul a fost aruncat la gunoi. Dumneavoastră ați aruncat la gunoi rezultatul alegerilor de anul trecut. V-am auzit vorbind de ambiție fără rațiune. Nu e ambiție fără rațiune să te agăți de funcția de șef de Senat când ai doar 10%? Dacă guvernare progresistă, domnule Barna, înseamnă să lași spitalele fără medicamente, să moară oamenii prin ambulanțe, da, am înlăturat o guvernare progresistă. Știu că ministerul Familiei vă încurcă la treaba ai cu părinte unu și părinte doi, dar pentru România e esențial. După standardele partidului dumneavoastră, sunteți un penal", a declarat Simonis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.