Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Fiul lui Brigitte Pastramă rupe tăcerea, după ce mama sa l-a dat pe mâna poliției pentru că a bătut-o și i-a furat mașina: Am tras dintr-o țigară amuzantă

www.cancan.ro
Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt pare să nu aibă parte de pic de noroc în viața personală. După o căsnicie zbuciumată cu Ilie Năstase, starleta s-a căsătorit cu Florin Pastramă, iar acum și-a reclamat propriul fiul la poliție, acuzându-l că a bătut-o și i-a furat mașina.

Fiul lui Brigitte Sfăt neagă toate acuzaţiile mamei sale, care l-a şi reclamat la Poliţie. Luni, fiul acesteia a mers să dea declaraţii la sediul Poliţiei Voluntari.

Citește și: VIDEO! Tânăr bătut și încătușat de polițiști live pe Facebook: ‘Trebuie să purtați mască de protecție și mănuși’

”Am avut diferite incompatibilățile parentale. Eu am o pasiune și asta o să fac. O să mă fac artist și ei nu îi place chestia asta. Nu m-a ambiționat. Recunosc că am furat și eu o sticlă de vin de la ea, că suntem oameni și vrem să ne mai delectăm și noi. Am dat muzica cu două volume mai sus și a venit peste mine.

De mașină se tot plânge că s-a urcat un gândăcel și a învârtit acolo de covrig. Mi-au luat amprentele. Nu îmi place să fac ilegalități de genul ăsta. Adică, pe bune? Am consumat doar o sticlă de vin. De la 14 ani când am venit la București, i-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii.

Citește și: Rareș Bogdan dezvăluie varianta PNL pentru funcția de Avocat al Poporului: Nu e Ana Birchall

Nu există așa ceva, să consum substanțe interzise.

Am încercat și eu, în curtea școlii, în spatele școlii în clasa a VIII-a, mi-au dat niște băieți să trag dintr-o țigară amuzantă, cum se spune, mi-a plăcut, dar mi s-a acrit de ea pentru că te face, efectiv, o canapea, nu mai ești în stare să scoți cuvinte pe gură, nu mai ești în stare să stai drept, să te miști, să fii pe două picioare.

Nu am furat mașina. Nu aș ridica mâna la ea niciodată.

Citește și: În contextul creșterii cazurilor de coronavirus, Nelu Tătaru trage semnalul: O să fim nevoiți să aplicăm și anumite restricții

L-a pus pe săracul ăla de Florin, pe care l-a făcut și pe el de balamuc, să mă pună la pământ, dar eu o țineam în brațe, plângeam. Eu îi mai spuneam câte una urâtă, ea mai venea îmi mai dădea una, poc. Eu... nu-mi tăcea gura, mai spuneam una, poc, mai dădea încă una. Eu îi spuneam cu gura, ca să îi intre pe ureche, că semnele de pe față o să mi se ducă, vă dați seama.”, a spus fiul starletei.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.