Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cîțu consideră că stimularea oamenilor prin bonificații să se vaccineze este o măsură bună și este de acord cu testarea cadrelor medicale pe banii lor

facebook.com
Florin Citu

Premierul Florin Cîțu a declarat, la finalul ședinței de guvern, referitor la posibile bonificații sau vouchere pentru cei care se vaccinează, că sunt foarte bune aceste propuneri dacă ele ajută campania de vaccinare.

„Este foarte bine ca se vine cu propuneri care să ajute campania de vaccinare. Cu unele sunt de acord cu altele, nu. Aștepătăm o discuție cu specialiștii Eu cred că vom merge pe principiile pe care am mers și până acum. Vrem să menținem economia deschisă, să nu creem probleme, dar dacă specialiștii ne spun că acestă campanie de vaccinare care salvează vieți, poate să fie ajutată putem să luăm și aceste măsuri”, a declarat premierul.

Referitor la o posibilă măsura în cazul cadrelor medicale care nu vor să se vaccineze să fie obligate să se testeze periodic pe proprii bani, Cîțu a declarat că este de acord cu acest lucru pentru că este „vorba de relația cu pacienți și acolo lucrurile sunt mai complicate”.

 

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.