Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gabriela Firea, despre jignirile pe care i le-a adus Marian Oprișan: 'Am adus aminte colegilor mei că am stabilim niște principii'

facebook.com
Gabriela Firea

Gabriela Firea a declarat, marți noapte, că social-democrații au votat în Comitetul Executiv în unanimitate pentru numirea lui Marcel Ciolacu în funcția de președinte interimar al PSD, fiind o singură abținere, cea a liderului filialei din Vaslui, Dumitru Buzatu.

„Având în vedere că a fost un vot în unanimitate nu poate fi comentată. O singură abținere a fost. Cum să fie lovitură de partid, cu vot în unanimitate, o singură excepție, abținerea domnului Buzatu. Dacă era un scor strâns, da probabil că se putea considera”, a spus Gabriela Firea, întrebată dacă a fost o lovitură de partid preluarea interimatului de către Ciolacu.

Citește și: Traian Băsescu atacă dur PSD: Generațiile de oameni valoroși au trecut la PSD, iar înlocuirea lor se face cu mediocrități de tip Ciolacu, doamne cu strigături de tip Olguța

Întrebată despre discuțiile aprinse din CEx între ea și Marian Oprișan, care a numit-o ”manevristo-securistă”, Firea a răspuns:

„A fost o discuție, nu are rost să mai intrăm în detalii. A fost o discuție legată de faptul că eu am reiterat și am adus aminte colegilor mei că am stabilim niște principii, că nu ne mai vedem în afara CEx-ului și am explicat că de aceea eu nu am fost ieri la acea întâlnire, la CEX-ul paralel, iar dumnealui a spus că se simte jignit”, a precizat Firea.

Citește și: Decizie neașteptată- Vedeta PRO intră în politică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.