Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ploaia a inundat zece străzi din Brăila: oamenii au făcut haz de necaz și s-au dat cu barca pe apă

inundatii

Peste zece străzi din municipiul Brăila au fost inundate şi doi copaci au căzut peste autoturisme, în urma ploii, toate echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă fiind în teren pentru degajarea apei şi pentru îndepărtarea trunchiurilor de copaci, informează agerpres.ro.

Citește și: Dezvăluiri despre Tudorel Toader! Studenții au decis să scoată la iveală secretele acestuia

"Sunt inundate străzi în cartierele Radu Negru şi Lacu Dulce. În zonele afectate se acţionează cu trei motopompe ale ISU şi intervin cei de la CUP Brăila. Echipajele de descarcerare intervin pentru degajarea a doi copaci, ambii căzuţi pe autoturisme. Pentru copacii căzuţi intervine şi serviciul Seroplant al Primăriei Brăila", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian.

Citește și: A ieșit la lumină cine a făcut documentele! Cine a primit banii de la tatăl adoptiv al Sorinei

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru judeţul Brăila o avertizare meteorologică Cod Portocaliu în intervalul 25 iunie, ora 13.00 - 25 iunie, ora 23.00, timp în care sunt prognozate intensificări ale vântului cu viteze la rafală, în general, de 80-90 km/h, vijelii, averse torenţiale, frecvente descărcări electrice şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 40 l/mp şi izolat 50...60 l/mp.

Citește și: Rareș Bogdan surprinde! Reacție legată de principalul rival

Având în vedere fenomenele meteorologice prognozate, în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din 25 iunie s-a dispus obligativitatea înfiinţării serviciului de permanenţă la sediul Primăriei Brăila, monitorizarea situaţiei privind starea căilor de comunicaţii, infrastructura de transport, energie şi alte utilităţi publice şi luarea tuturor măsurilor de protecţie a persoanelor şi bunurilor împotriva efectelor provocate, desprinderea sau căderea unor elemente din infrastructura de construcţii, precum şi ca urmare a ruperii şi prăbuşirii de arbori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.