Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Preşedintele PSD, despre o eventuală rupere a coaliţiei de guvernare: 'Nu o să susţinem un guvern minoritar PNL'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ludovic Orban Marcel Ciolacu Orban Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, exclude posibilitatea ca formaţiunea politică pe care o conduce să susţină un guvern minoritar al PNL. Acesta adaugă că „buna-credinţă” de care a dat dovadă PSD „s-a cam terminat” şi că se va vorbi „mai des de atitudinea unui partid de opoziţie”.

„Nu o să susţinem un guvern minoritar al Partidului Naţional Liberal, vă anunţ cu toată responsabilitatea. Este exclus aşa ceva”, a afirmat Marcel Ciolacu duminică seară, la Antena 3, în contextul unei discuţii despre tensiunile şi coaliţia de guvernare şi o eventuală rupere a acesteia.

Ciolacu mai susţine că nu va mai da dovadă de aceeaşi bună-credinţă pe care a arătat-o până acum faţă de actualul executiv.

„Buna credinţă cu care am fost, imediat după ce am câştigat alegerile, şi la preşedinte, şi apelul către toate forţele politice că nu trăim timpuri normale, va veni o criză economică, nu s-a terminat pandemia, acum avem un relaş... Am zis să mergem cu un guvern de uniune naţională. Buna credinţă, cel puţin a mea, personală, dar sunt convins că şi a colegilor mei, s-a cam terminat. De aceea o să vorbim mai des de atitudinea unui partid de opoziţie”, a conchis liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.