Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Prințul Charles a dezvăluit ce cântec îi provoca 'un imbold irezistibil de a dansa'

Palatul Buckingham
regina elisabeta printul charles

Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, a dezvăluit că "Givin'Up, Givin'In", al grupului american feminin de soul The Three Degrees, era cântecul său preferat în tinereţe care îi provoca întotdeauna "un imbold irezistibil de a dansa", relatează EFE.

Prinţul Charles a vorbit despre muzica sa preferată la un program radiofonic al Asociaţiei de Radiodifuziune a Spitalului (HBA) cu prilejul marcării duminică, 4 iulie, a 73 de ani de la înfiinţarea Serviciului Naţional de Sănătate (National Health Service-NHS), potrivit agerpres.ro.

Prinţul, în vârstă de 72 de ani, a oferit o listă cu 13 piese favorite - care a fost postată pe serviciul de streaming Spotify - care include şi "Don't rain on my parade", al cântăreţei americane Barbra Streisand.

În acest playlist figurează de asemenea, clasicul cântec francez "La Vie En Rose", de Edith Piaf; "Upside Down", al divei din Detroit, Diana Ross; "The Voice", al cântăreţei irlandeze Eimear Quinn; "The Click Song", al artistei sud-africane Miriam Makeba; sau "You're a Lady", al cantautorului britanic Peter Skellern.

"'Givin'Up, Givin' este printre preferatele mele iar în urmă cu ceva timp îmi provoca un imbold irezistibil de a mă ridica în picioare şi de a dansa", a spus Charles, care a citat printre preferatele sale şi cântecul "Lulu's back in town", al 'crooner-ului' american Dick Powell, mărturisind că îl face fericit deoarece îi aminteşte de bunica sa.

Duminică 4 iulie, cu prilejul "National Thank You Day for NHS", au fost iluminate diferite monumente, biserici şi centre de vaccinare, în semn de omagiu adus sectorului sanitar britanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.