Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO PSD anunță încă 3 moțiuni simple și lucrează la moțiunea de cenzură: 'Dacă lucrurile vor merge din ce în ce mai prost, probabil o depunem'

G4Media
orban ciolacu

PSD a anunțat, duminică, prin vocea senatorului Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt al formațiunii, că pregătește încă 3 moțiuni simple împotriva unor miniștri din guvernul Ludovic Orban. Vizați sunt Nelu Tătaru, Marcel Vela și Monica Anisie.

”Pe noi ne conduc Iohannis, Orban, Cîțu. Dacă luăm acronimul este IOC. Bună guvernare, ioc!, respectarea Constituției, ioc!, și așa mai departe.

Niciodată după Revoluție cifrele investițiilor străine nu au fost negative, așa cum sunt acum.

Citește și: Descindere în forță a Poliției la proprietarii de restaurante și terase. Au fost puși să semneze că nu deschid terasele de săptămâna viitoare

O să fie 3 moțiuni în plus, față de cea pe agricultură și muncă: pe Sănătate, Interne și Educație. Îi tragem de mânecă pe guvernanți.  Am avut o lună, o lună şi jumătate în care chiar ne-am asumat acest lucru: îi lăsăm şi venim cu idei. Nu s-a întâmplat nimic, nu ne-au ascultat nici o secundă, ba, din contră, au venit constant cu atacuri din zona guvernamentală şi până la domnul preşedinte, cu menţionarea PSD mai des decât cuvântul economie sau locuri de muncă sau orice. Moţiunea de cenzură se va pregăti, decizia politică este, cel puţin în acest moment, să nu o depunem cât timp există Stare de Alertă, pentru a nu pune în pericol actul de guvernare pe această perioadă, dar dacă lucrurile vor merge din ce în ce mai prost, cum se dovedeşte a fi, probabil că o s-o depunem, va trebui să negociem şi cu alte forţe politice din Parlament, noi fiind minoritari, şi o să vedem ce-o să se întâmple.”, a declarat Lucian Romașcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.