Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Selly publică video cu Mircea Badea și Victor Ciutacu când cântă și se distrează pe manele: Acuzații grave la adresa poliției, riscă dosar penal

ciutacu badea

Andrei Șelaru, vloggerul cunoscut sub pseudonimul ”Selly”, riscă să aibă probleme și mai grave decât până acum! El acuză Poliția Română că ia mită de la jurnaliști. Selly a spus, într-un răspuns dat ca urmare a amenzii pe care a primit-o pentru că a petrecut de ziua sa, că jurnaliștii din România le dau mită polițiștilor pentru a le oferi diverse informații. Rămâne de văzut dacă Poliția Române va decide să își apere imaginea în fața acuzațiilor grave ale lui Șelaru.

Selly a vorbit ironic și despre jurnaliștii care îl prezintă într-o lumină nefavorabilă. El a prezentat imagini cu Mircea Badea cântând manele, deși cu numai 3 zile în urmă îi ura la mulți ani într-un video personalizat, precum și cu Victor Ciutacu.

Citește și: AUR, intervenție de ultimă oră în privința pașaportului de vaccinare european! Solicitare către autoritățile Statului Român

”Postul serios de știri România TV face revelioane cu manele. Uitați-vă! Dar, la mine, că a venit Tzancă să îmi cânte, e o tragedie.”, a spus Selly.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.