Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Victor Ciutacu, replică tăioasă pentru Raed Arafat: 'Aveţi un comportament absolut despotic, dezgustător şi ruşinos'

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu îi dă o replică dură lui Raed Arafat, după ce a fost criticat public de şeful DSU pentru că a abordat în emisiunea sa de la România TV anumite subiecte critice la adresa măsurilor luate în timpul pandemiei. Ciutacu afirmă că, deşi l-a susţinut în alte momente cheie pe Arafat, în această perioadă secretarul de stat a ajuns să aibă un comportant despotic.

"Vreau să-i transmit un mesaj domnului Raed Arafat. Domnule secretar de stat şi comandant al acţiunii, pe vremea când actualii dvs. parteneri media vă călcau în picioare, vă demonizau, cereau arestarea dvs. şi, dacă se putea, expulzarea din România, în urma tragediei de la Colectiv, un imbecil, numit Victor Ciutacu, s-a pus cu pieptul în faţa loc şi atâta cât a putut el, cât a reuşit postul ăsta de televiziune să convingă, v-a susţinut cauza. Dintr-un motiv foarte simplu, domnu' Arafat: pentru că nu am făcut nici afaceri împreună, nici nu ne-am vizitat, nici nu ne-am frecventat. Eu şi postul pe care îl reprezint şi al cărui lider de audienţă sunt, fie că vă place să credeţi sau nu, am crezut în onestitatea dvs., în priceperea dvs., în dorinţa de a vă face bine. Şi ştiam şi dedesubturile din spatele, partea nevăzută a acţiunii care urma să vă execute. Dvs. aţi supravieţuit, aşa cum aţi făcut de fiecare dată, miraculos, şi aţi ajuns, printr-o ironie a sorţii, comandantul acţiunii celor care au vrut să vă bage în puşcărie, să vă dea afară din serviciu şi, dacă se poate, să vă expulzeze. Acum sunteţi de parte lor şi, cu tot regretul v-o spun, domnule Arafat, fără a vă contesta priceperea, buna-credinţă şi nici măcar bunul-simţ, că în această perioadă aţi avut, aveţi şi mi-e teamă că veţi continua să aveţi un comportament absolut despotic, dezgustător şi ruşinos pentru un om de talia celui care sunteţi", a afirmat Ciutacu, în emisiunea sa de la România TV.

Secretarul de stat Raed Arafat a mers joi seara la Antena 3, special pentru a-i da o replică jurnalistului Victor Ciutacu, de la România TV. În emisiunea lui Ciutacu au fost prezentate informaţii despre un control al Curţii de Conturi la structurile din coordonarea lui Arafat.

"Vazand atacul lansat in seara asta la emisiunea dlui Ciutacu de la Romania Tv. si minciunile care se incearca sa fie raspandite, am decis sa raspund la mai multe din aceste acuzatii la orele 22:00 la sinteza zilei!", a scria Arafat pe Facebook, iar la scurt timp a intrat în direct din studioul Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.