Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktor Orban, gest surpriză faţă de Adrian Năstase, cu ocazia zilei de naştere - 'Să nu mă intrebati dacă guvernul român mi-a trimis un astfel de mesaj'

adrian nastase viktor orban

Adrian Năstase dezvăluie că premierul Ungariei, Viktor Orban, i-a trimis o felicitare cu ocazia zilei de naştere şi un cadou constând într-o selecţie de vinuri din Ungaria. Fostul premier afirmă că, în schimb, a fost ignorat de Guvern şi de Preşedinţie.

"Astăzi l-am primit, la solicitarea sa, pe ambasadorul Ungariei la Bucuresti, domnul Botond Zakonyi. Domnul ambasador a dorit să-mi inmâneze o scrisoare de felicitare din partea premierului Viktor Orban, impreună cu o selectie de vinuri din Ungaria, cu ocazia implinirii vârstei de 70 de ani.

Au trecut aproape 20 de ani de la momentul in care l-am intâlnit si când, in urma demersurilor românesti a trebuit să modifice Legea statutului. Am avut, de altfel, numeroase controverse dar desfăsurate intr-un mod civilizat, tinand seama de nevoia unui climat de bună-vecinătate.

Gestul său, de a mă felicita cu ocazia aniversării, il consider un gest de elegantă si de normalitate.

PS Să nu mă intrebati dacă cineva de la guvernul român actual sau de la Cotroceni mi-a trimis un astfel de mesaj. Concluziile le trageti singuri…", scrie Adrian Năstase pe blog.

….

1

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.