Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vom muri cu ei de gât!

george mioc

În Venezuela se poate: oamenii au ieșit în stradă și se luptă cu regimul, o parte din armată este solidară cu poporul, iar liderul opoziției s-a proclamat președinte interimar.Statele Unite și mai mulți aliați vestici au anunțat că îl susțin pe noul șef al statului, doar Rusia rămâne alături de tirania coruptă a președintelui Maduro, care a adus foametea și sărăcia cea mai crâncenă în Venezuela.

Satana de Teleorman duce România pe aceeași cale pe care au mers socialiștii din Venezuela și cred că trebuie să ne gândim cum îl oprim înainte de a fi prea târziu. Să fim conștienți: Ciuma Roșie nu va organiza alegeri „libere și corecte” atunci când va simți că pierde puterea. Nu se va da înapoi de la nimic!Uitați-vă cum involuează Turcia lui Erdogan, uitați-vă cum măsluiește alegerile din Basarabia oligarhul Plahotniuc, susținut de la București de PSD și de noua securitate.

Eu și milioane de români realizăm că PSD nu poate fi oprit cu metodele obișnuite: discursuri călduțe din fața șemineului de la Cotroceni, sesizarea (tot mai zadarnică) a unui CCR dominat de agenții mafiei sau votul în Parlament. PSD este o grupare infracțională care calcă totul în picioare.Uitați-vă puțin peste ultimele numiri la vârful unor instituții esențiale pentru viața cetățenilor: o doamnă fără biografie, fără nici o competență, a fost pusă să gestioneze cei 34 de miliarde de lei strânși de la contribuabilii români pentru asigurările de sănătate. Milioane de pacienți vor depinde de această doamnă, în condițiile în care CNAS era deja un instrument de umilire și de chinuire a românilor. Satana de Teleorman a distrus DNA-ul, iar acum își trimite slugile să jefuiască tot ce se poate jefui, inclusiv banii bolnavilor.

Eu spun, deci, că e vremea să murim cu ei de gât! Vom găsi metode să răspundem tiraniei hoților, oricât de bine vor înarma jandarmeria.Până la urmă, și acești jandarmi au părinți, au rude, au copii. Vor vedea că au nevoie de asistență medicală, dar nu sunt bani de medicamente. Își vor trimite copiii la școală și se vor teme că pică școala peste ei, nici nu mai discutăm de haosul din programa educațională. Vor sta și eu cu orele în întuneric, la prima furtună de zăpadă, fiindcă PSD a devalizat banii de investiții ai Transelectrica, iar stâlpii de înaltă tensiune cad ca popicele.

Toți cei care sunt în cârdășia mafiotă denumită PSD să știe că nu vor fi uitați! Să nu creadă că, dacă ei doar au apăsat pe butonul prin care au aprobat toate nenorocirile susținute de Dragnea, nu au vreo vină. Stimați parlamentari PSD, sunteți direct responsabili pentru valul de crime care s-a abătut peste România urmare a recursului compensatoriu.Sunteți vinovați pentru femeile violate de pușcăriașii eliberați înainte de termen, sunteți vinovați pentru oamenii uciși de aceștia, pentru copiii agresați.

Trebuie să plecați, la braț cu infractorul Dragnea!

România are nevoie acum mai mult ca niciodată de politicieni de opoziție care să înțeleagă că nu se mai poate și trebuie să moară de gât cu Ciuma Roșie.Cine continuă să se limiteze la discursuri fade și ineficiente, fie nu pricepe nimic, fie e complice!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.