Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski oferă ultimele detalii de pe front: situația în Donbas rămâne extrem de dificilă. Luptăm pentru a opri teroarea rusă/ Video

zelenski front

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, susține că situația este una extrem de dificilă pe frontul din Donbas, acolo unde se duc lupte grele și există pierderi mari de ambele părți. Zelenski a făcut apel la partenerii internaționali să trimită arme cu rază lungă de acțiune pentru a putea face față ”terorii ruse”.

”Situația din Donbas rămâne foarte dificilă. Armata noastră face tot posibilul pentru a opri teroarea rusă și a provoca cele mai mari pierderi posibile ocupanților. Avdiivka, Pisky, Maryinka, Bakhmut și alte zone fierbinți din regiunea Donețk depun eforturile principale și, din păcate, multe vieți. Este greu și în regiunea Harkov, în sudul țării noastre, unde ocupanții încearcă să-și concentreze forțele.

Lucrul cheie acum, la fel ca înainte, sunt armele pentru apărarea noastră, armele partenerilor. În fiecare zi fără pauze, muncim pentru a crește aprovizionarea cu arme, pentru a trimite sisteme mai puternice și cu rază lungă pe front.

Și săptămâna viitoare așteptăm noutăți de la parteneri în legătură cu pachetele de sprijin.”, susține Volodimir Zelenski.

 

Situația din Donbas rămâne foarte dificilă. Armata noastră face tot posibilul pentru a opri teroarea rusă și a provoca cele mai mari pierderi posibile ocupanților. Avdiivka, Pisky, Maryinka, Bakhmut și alte zone fierbinți din regiunea Donețk depun eforturile principale și, din păcate, multe vieți. Este greu și în regiunea Harkov, în sudul țării noastre, unde ocupanții încearcă să-și concentreze forțele.
Lucrul cheie acum, la fel ca înainte, sunt armele pentru apărarea noastră, armele partenerilor. În fiecare zi fără pauze, muncim pentru a crește aprovizionarea cu arme, pentru a trimite sisteme mai puternice și cu rază lungă pe front.
Și săptămâna viitoare așteptăm noutăți de la parteneri în legătură cu pachetele de sprijin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.