Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZVON Marian Munteanu s-ar putea retrage. Cine ar fi candidatul Nr.4 al PNL?

umbra susta

Ședință importantă la PNL București în această seară. Nebunia creată odată cu desemnarea lui Marian Munteanu în calitate de candidat al PNL pentru Primăria Capitalei a escaladat. Totul a culminat cu anunțul public al candidatului PNL la Sectorul 5, Ovidiu Raețchi, că se delimitează total de Marian Munteanu și de toate acțiunile lui. Se pare că nici ceilalți candidați de la sectoare nu sunt fericiți cu actualul candidat oficial.

Vezi și: Directorul SRI se DELIMITEAZĂ public de Marian Munteanu și LOVEȘTE dur în PNL

UPDATE: Și candidatul de la Sectorul 6, Răzvan Mironescu, a anunțat că își separă campania de cea a lui Marian Munteanu.

Un cuvânt puternic împotriva lui Marian Munteanu l-ar avea și președintele de onoare, Mircea Ionescu Quintus, care le-ar fi cerut liderilor partidului să găsească o altă soluție.

Cel mai probabil se va retrage singur”, ne-a spus un lider al PNL. Acesta susține că ”Marian nu are cum să își facă campanie pentru că trebuie să răspundă la tot felul de întrebări.”.

Potrivit informațiilor noastre o decizie decisivă se va lua în această seară, exact cu o seară înainte de ziua în care liberalii bucureșteni preconizau să înscrie candidatura lui Marian Munteanu la Biroul Electoral Municipal.

Nu se știe clar dacă se va retrage sau dacă va fi retras, susțin sursele noastre.... SAU va fi menținut cu toate costurile grele de imagine.

Primul candidat al PNL la Primăria Capitalei a fost europarlamentarul Cristian Bușoi. El s-a retras în favoarea deputatului Ludovic Orban, care la rândul lui după problemele cu DNA s-a retras și a intrat Marin Munteanu. Acesta se confruntă însă cu o adevărată furtună mediatică pe marginea trecutului său legat de Mișcarea Legionară și scrierile sale post-mineriadele din anii 90.

PS: Candidatul cu numărul IV ar putea fi Ciprian Ciucu, actual candidat independent susținut de M10. Ieri aceasta a făcut o mișcare interesant- - vezi AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.