Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

10 migranţi au ajuns la Barcelona ascunşi într-un camion

Zece migranţi, între care patru minori, au fost descoperiţi miercuri la Barcelona (nord-estul Spaniei) ascunşi într-un camion care transporta mărfuri din Turcia, au anunţat surse poliţieneşti şi medicale, citate de AFP.

'Cu puţin înainte de ora 07:00, un şofer de camion din Turcia a parcat într-o zonă industrială şi a auzit un zgomot în camion. Când a deschis, el a găsit zece persoane', a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei regionale din Catalonia.

Printre migranţi, a căror cetăţenie nu este cunoscută pentru moment, se aflau şase adulţi şi patru minori, a indicat o purtătoare de cuvânt a serviciilor de urgenţă medicale locale.

Captură RECORD de arme la graniţele României

Starea sănătăţii migranţilor era bună, dar ei ''au fost conduşi la un centru medical pentru o examinare'', a adăugat ea.

Turcia, care adăposteşte 2,7 milioane de refugiaţi sirieni, este în prezent una dintre principalele ţări tranzitate de migranţii care vin din Asia şi Orientul Mijlociu şi încearcă să ajungă în Uniunea Europeană.

Uniunea Europeană a ajuns în martie la un acord cu Turcia prin care i-a promis fonduri pentru ajutorarea refugiaţilor, relansarea negocierilor de aderare şi renunţarea la vize pentru cetăţenii turci în schimbul stopării fluxului de migranţi de pe teritoriul său spre Grecia, transmite agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.