Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A MURIT stilistul vedetelor

breaking

Marian Dârţă a murit azi noapte după o lungă suferinţă. Stilistul vedetelor a încetat din viaţă în spital, unde şi-a petrecut cele mai cumplite clipe din viaţă.

VEZI ȘI: Lucian Bute surprinde - Anunțul care poate răsturna totul

Ultimele luni au fost un adevărat coşmar pentru Marian Dârţă. Fostul stilist a îndurat dureri cumplite din cauza tumorii cerebrale şi a stat internat într-o clinică de boli terminale din Capitală. În urmă cu o săptămâna, acesta a povestit prin ce coşmar trece, la o emisiune de la Antena Stars.

"Dumnezeu lucrează prin oameni. Aşa a lucrat şi la ultima operaţie care a durat 18 ore. Nu e zi şi noapte în care să nu fac rugăciuni. În două săptămâni după Paşte sunt programat la operaţie să mă scape de această tumoră. Operaţia costă în jur de 16.000 de euro. 16.000 pentru operaţie şi incă 2000 post operatorii. Rog oamenii cu suflet să mă ajute şi le mulţumesc şi celorlalţi care au făcut-o până acum. Dumnezeu le va întoarce sumele care se dau pentru oamenii bolnavi. Vreau ca lumea să se reîntoarcă la credinţă. Cel mai mult îmi doresc să trăiesc. Nu vreau nimic, decât prezenţă. Au venit câţiva prieteni la mine. A venit Ozana Barabancea, a venit Rita Mureşan, Adriana Bahmuţeanu... Pe Google dacă scrii "Marian Dârţă" scrie 'Marian Dârţă a murit'. O cunoştinţă îmi spunea să mor în chinuri, că nu mai scăpaţi odată de mine", spunea fostul hairstylist.

În vara anului trecut, Marian Dârţă a protestat în faţa Guvernului pentru a-i convinge pe aleşi să introducă medicamentul de care avea nevoie pe lista celor compensate. Acesta costa 14.000 de lei, bani de care fostul hair stilist nu dispunea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.