Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident de proporţii provocat de un ofițer de la Crimă Organizată. Ce alcoolemie avea bărbatul

Facebook Radararad
accident arad

Un accident  în urma căruia au fost rănite două persoane, a avut loc miercuri seara în Arad. La originea evenimentului rutier se află un șofer băut, care conducea dinspre Podgoria spre Gemi. Potrivit informațiilor Aradon, şoferul este ofițer în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, care se afla la volanul mașinii personale, în timpul liber.

„Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit faptul că aseară (miercuri seara-n.r.), în jurul orelor 21.00, un bărbat de 41 de ani din Arad a condus un autoturism pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din direcția Piața Drapelului către strada Eugen Popa, pe banda 2 de circulație, iar când a ajuns la intersecția cu strada Elena Drăgoi (pe care se află universitatea-n.r.), a efectuat manevra de întoarcere intrând în coliziune cu un autoturism condus pe banda 3 de circulație, pe același sens de mers, de un tânăr de 24 de ani din Arad. În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 24 de ani și a unei tinere de 23 de ani, pasageră în autoturismul accidentat. Continuăm cercetările” – a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon, Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Şoferul vinovat de producerea accidentului era băut. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aer expirat.

Citeşte şi: HALUCINANT: Bâtrân de 92 de ani, veteran de război, trimis în judecată pentru că vindea biletele de tren gratuite .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.