Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ADEVĂRATUL motiv al demisiei lui Mihai Răzvan Ungureanu: Bătuse palma cu Traian Băsescu / Presă

ungureanu basescu mru

Mihai Răzvan Ungureanu a surprins pe toată lumea, la începutul săptămânii, când și-a dat demisia. Imediat s-a vehiculat că ar fi plecat din cauza contrelor cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, dar informația a fost depășită de una și mai puțin credibilă. MRU a plecat din fruntea SIE pentru că e grav bolnav!

Numai că nici această ipoteză lansată chiar de fostul premier nu pare să-i convingă pe necredincioși. Conform ziarului Național, MRU a demisionat, sau a fost forțat să demisioneze, pentru că a bătut, din nou, palma cu Traian Băsescu. Concret, el ajunsese să-i livreze informații fostului președinte al României, dupa ce sefii SRI, STS si chiar SPP incepusera sa nu-i mai raspunda la telefoane. In schimb, in ciuda unui mic scandal minutios construit in urma cu cateva luni, chiar inainte de explozia scandalului Black Cube, orgoliosul Mihai Razvan Ungureanu si-a readus aminte ca, totusi, Traian Băsescu l-a pus premier si a acceptat o alianta „contra naturii” cu fostul sef al statului.

Citește și: Percheziții la creatoarea Adina Buzatu, un celebru scriitor și un cunoscut avocat: Sunt acuzați de evaziune fiscală și spălare de bani

Asa ca MRU, simtindu-se ca si cum chiar ar fi fost pe bune ditamai seful de spioni, s-a apucat de „combinatii”. Si s-a intovarasit cu Traian Băsescu, un politician mult mai „harjait” decat el in astfel de jocuri de culise. Pe cat de generatoare de andrenalina, pe atat de riscante, de altfel, scrie sursa citată.

Numai ca, desi mascata de un mic scandal al declaratiilor belicoase de acum cateva luni, noua alianta nu a putut trece neobservata. Iar, MRU a fost obligat să plece din fruntea SIE.

Citește și: Știai asta? 21 de curiozități despre ce ne înconjoară

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.