Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase le arată celor din PSD că au o OBSESIE cu Laura Codruța Kovesi: 'E o falsă problemă, ce face partidul în Parlament?'

Inquam Photos / Octav Ganea
kovesi csm

Adrian Năstase a făcut o analiză a luptei celor din PSD cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Deși recunoaște că nu o simpatizează pe Kovesi, fostul președinte al social-democraților consideră că urmașii săi din fruntea partidului greșesc prin  transformarea acesteia într-o obsesie generală.

Năstase le dă sugestii foștilor colegi. Să facă legi în Parlament pentru a stabili ce poate face un procuror și critică, totodată, PSD pe care îl numește într-un stadiu de ”involuție”.

Citește și: EXCLUSIV! Statul paralel există! Vezi cine face parte de fapt din el – detalii interesante

”Iar mă enervez. Această obsesie împotriva unui om, e o falsă problemă. Nu am vreo simpatie pentru Kovesi. E problemă de cadru instituțional și normativ. De ce nu stabilește Parlamentul reguli diferite pentru aducerea oamenilor la DNA? De ce nu dă Parlamentul 10 lei, ca să cumpere o hârtie mată ca să nu se vadă prin geam când vine vreun ministru care așteaptă să fie primit de procurorul Potocală?

Pentru asta nu e nevoie de mitinguri de milioane de oameni. Și în legătură cu DNA, sunt lucruri care trebuie corectate, dar nu e vorba de persoane.

Citește și: Revoluție în comerțul online: Ce profit uriaș le-a adus cel mai mare eveniment de shopping din an celor de la eMAG .

S-a ajuns la abuzuri, pentru că nu s-au făcut corecțiile necesare. Ce vor, în loc de acțiune, să facă plimbări pe stradă? Eu nu cred în povestea asta

Parlamentul nu legiferează pentru că face comisii. Comisii faci când vrei să schimbi Constituția! Poate fac prietenii noștri un miting de reviziure a Constituției! Ce face partidul în Parlament? Partidul trebuie să se redeschidă către elite, către profesioniști. Lucrul ăsta nu se vede. Acestea sunt involuții.”, a precizat, la Antena 3, Năstase.

Citește și: Transfer istoric la FCSB: Ce sumă uriașă i-a intrat în cont patronului Gigi Becali .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.