Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, săgeţi către Dragnea: 'Insistenţa mea a dat rezultate... la PNL'

nastase dragnea

Adrian Năstase, fost preşedinte PSD, îl critică subtil pe Liviu Dragnea, actualul preşedinte PSD. Năstase constată că sfatul său cu privire la organizarea partidului a fost pus în practică. Însă nu la PSD, ci la PNL.

Vezi şi: Vedetă Pro TV, declarații controversate: 'Românii dormeau liniştiţi datorită Securității'

Vezi şi: Rareș Bogdan, ieșire VIRULENTĂ la adresa unui celebru scriitor: 'Ticăloșie mai mare rar mi-a fost să văd la adresa mea'

"In sfârsit, insistenta mea privitoare la nevoia departamentelor la partid a dat rezultate. E adevărat, nu la PSD ci la PNL. Departamentele (comisiile) formate de liderii liberali vor monitoriza guvernul, se vor ocupa de selectia cadrelor si vor pregati viitorul program de guvernare. Practic, cele trei functii pe care le aveau si departamentele PSD, atunci cand functionau. Si in opozitie dar si in perioadele de guvernare, evident, atunci, cu obiective modificate", scrie Adrian Năstase pe blog.

Fostul premier, îl critică pe Dragnea şi pentru faptul că a lipsit la prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional al PSD după opt luni. "O veste bună totusi – ieri au fost reluate sedintele saptamanale ale BPN. Poate că la prima sedinta, la reluarea acestor intalniri politice, era utila si prezenta presedintelui partidului", mai scrie Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.