Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Lotul CNAS NU scapă! Decizia definitivă a magistraților

breaking news stiripesurse.ro

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au respins, joi, contestaţiile formulate de fostul preşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) Ovidiu Munteanu şi de alte şase persoane împotriva deciziei de arestare preventivă în dosarul în care procurorii investighează decontări ilegale de servicii medicale.

„6733/2/2017 - Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii Petrescu Mina Elena, Geambaşu Ion Răzvan, Sardare Jeana, Bara Lucian Vasile, Mihăescu Ion Ovidiu, Munteanu Ovidiu şi Mocanu Gabriela Rodica împotriva încheierii de şedinţă din camera de consiliu F/DL din data de 01.09.2017, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a II-a Penală în dosarul nr.6733/2/2017 (2761/2017). Obligă contestatorii inculpaţi la plata sumei de câte 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru contestatori, în sumă de câte 35 lei pentru fiecare inculpat, rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu azi, 14 septembrie 2017.”, se arată în minută.

Curtea de Apel a decis la începutul lunii septembrie arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului şef al Casei Naţional a Asigurărilor de Sănătate, Marina Burcea, inculpat în dosarul decontărilor fictive de servicii medicale al domiciliu. Aceeaşi decizie a fost luată şi pentru alte 12 persoane implicate în dosar, doar într-un singur caz fiind stabilit arest la domiciliu.

Au fost arestaţi pentru 30 de zile Costache Alin Sergiu, Ciobanu Nicolae Sergiu, Mischie Răzvan Mihai, Costică Maria, precum şi pentru avocata Manta Cristina, Petrescu Mina Elena , Sardare Jeana , Mocanu Gabriela, Bara Lucian Vasile, Munteanu Ovidiu, Mihăescu Ion Ovidiu şi  Geambaşu Ion Răzvan.

Doar în cazul Irinei Adelina Geambaşu a fost stabilit arest la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.