Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu: 'Zi de doliu pentru dnul Tăriceanu! Astăzi i-a murit...'

tariceanu

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri că a realizat evaluarea şefilor Ministerului Public şi DNA "personal" şi "fără presiune sau ingerinţă" de la nimeni străin de Ministerul Justiţiei.

De asemenea, a punctat el, nu este oportună, în acest moment, declanşarea procedurii de revocare a procurorului general şi a procurorului şef al DNA.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară a rămas GRAVIDĂ cu elevul său și a primit 10 ani de închisoare FOTO

Decizia a bucurat-o pe Alina Gorghiu, prilej pentru ea pentru a lansa un atac la adresa fostului său șef din PNL, Călin Popescu Tăriceanu. Ea spune că Liviu Dragnea e și el într-o ”tristețe fără margini”.

”Zi de doliu pentru dnul Tăriceanu! Astăzi i-a murit speranța că domnul Ministru al Justiției va fi factor activ în războiul lui personal cu șefii parchetelor. Probabil e tristețe fără margini la dnul Dragnea!

Citește și: STUDIU Creierul crește dacă mâncăm fructe

Pentru mine e un demers cu final așteptat. Deși cred că dnul Ministru a pus destulă presiune pe el și pe specialiștii din minister anunțând public că va face această evaluare, ba chiar dând de înțeles ca se poate lăsa cu demisii.

E o greșeala majoră că PSD de la începutul anului încearcă să acopere nereușita în domeniul economic și beleaua în care bagă țara cu populismul lor, ținând in prim plan tema justiției care trebuie făcută in stil PSD: OUG 13, abrogarea abuzului în serviciu, grațierea faptelor de corupție, revocarea șefilor de parchete etc.

Citește și: DISPERAȚI după bani? Samsung vinde telefoane Galaxy Note 7 recondiționate

Acum va urma o campanie de ostracizare a dlui Toader pentru că nu le-a făcut jocul pe acest subiect și probabil pentru că tot PSD-ul îl regretă pe Dnul Iordache.

Nu îmi fac iluzii că se vor opri aici! Dar hai să nu ne mai lamentam de justitie, hai să guverneze PSD și să nu ducă țara în gard, așa cum o arată cifrele lunii februarie!” e mesajul fostei șefe a PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.