Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena 1 dă lovitura: O vedetă controversată va face parte din juriul X Factor

antena 1

Bombă de proporţii lansată de către cei de la Antena 1. O vedetă controversată din show-bizz a fost cooptată de către ei din grupul Intact.

Carla’s Dreams, unul dintre cei mai în vogã artişti ai momentului, se alãturã anul acesta Deliei, lui Ştefan şi lui Horia la masa juriului X Factor. „Pornesc la drum în acest proiect fãrã sã îmi setez anumite aşteptãri, vreau sã fiu surprins şi sunt convins cã aşa va fi. Nu mi-am planificat nimic, nu am niciun plan de acţiune, încerc sã fiu foarte deschis, dar în acelaşi timp sã rãmân eu şi sã reprezint cu demnitate proiectul din care fac parte. Am urmãrit sezoanele trecute, cumva e greu sã eviţi emisiunea şi am descoperit aici oameni care au demonstrat cã acest show te poate aduce în atenţia publicului pe merit. Nu ştiu sã spun acum cel fel de jurat voi fi, ci doar cã voi încerca sã fiu cât mai onest!”, a declarat Carla’s Dreams, conform wowbiz.ro.

Citeşte şi: DRAMĂ pentru fosta soţie a unui milionar penal: Trăieşte cel mai mare coşmar într-o zonă periculoasă

Şi în acest sezon, diva Delia porneşte cu un vizibil avantaj – este singura care cunoaşte adevãrata identitate a noului jurat, între cei doi existând numeroase colaborãri: „Am cântat de atâtea ori şi am petrecut atâtea ore împreunã, încât a fost inevitabil!”, a povestit Delia, mai ales cã în jurul identitãţii noului jurat s-au vehiculat și se vehiculează încă o mulţime de ipoteze. „Cred cã vom avea un sezon plin de surprize şi va fi un spectacol în sine tot ce se va întâmpla cu membrii juriului, sper sã fie şi un soi de concurenţã între noi, pentru cã aşa-i firesc. Şi eu sunt foarte curioasã să văd cum vor decurge lucrurile, ştiu doar cã voi fi destul de fermã pe poziţie, dar în acelaşi timp calmã şi liniştitã. Probabil cã voi fi un liant între cei trei, voi fi din nou aducãtoare de pace şi de linişte”, a povestit amuzatã jurata, care a completat: „Sã sperãm cã nu ne vom scoate ochii!”.

Citeşte şi: REVOLTE pe tot mapamondul: Premierul Coreii de Sud, atacat de mulţime / VIDEO

La rîndul lui, juratul Ștefan Bănică știe exact ce așteptări are de la noul sezon: "Sper sã fie interesant și sã se transforme într-o nouã provocare, sã descopãr concurenţi talentaţi, care au ceva de spus. Şi sper sã am aceeaşi mânã bunã pe care am avut-o pentru concurenţii mei din ultimii doi ani: Nicoleta Nucã, Alexandra Crişan, Xenia Chitoroagă şi câştigãtorul din 2015, Florin Rãduţã”. Pentru Horia Brenciu, lucrurile sunt clare: „Orice experienţã de televiziune care îi are ca protagonişti pe Delia sau Bãnicã este clar de urmãrit! Dacã mai adaugi şi surprizele generate de concurenţii de toate vârstele, sexele şi naţiile, atunci pot sã spun cã aştept acest sezon precum…cafeaua de dimineaţã! De obicei, eu beau cafeaua cu miere. Pãstrând asocierea, nu ştiu cine va aduce mierea la emisiune, dar ştiu precis cine e ursu’ din poveste!”, a povestit juratul.

Citeşte şi: SUA amenință Turcia: Va fi dată afară din NATO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.